Meet the Team

Betty van Alphen

Betty van Alphen

fotografe

Samen met bedrijven ga ik aan de slag om hun verhaal in beeld te brengen. Beelden die gebruikt worden op een website moeten meteen het juiste gevoel geven dat aansluit bij dat bedrijf. Ik ga graag op zoek naar die juiste match. Streven naar echtheid en professionaliteit in 1 beeld is mijn doel. En laten we niet vergeten dat een bedrijfsshoot ook gewoonweg erg leuk is!

Wendy Sudnik

Wendy Sudnik

online awareness
Wendy zorgt voor de creatieve toets en een correcte flow of online awareness. Inzetten op de sterktes van je bedrijf en zorgen dat iedere schakel op de juiste manier met elkaar geconnecteerd is, zorgt ervoor dat je wordt opgemerkt in de menigte. 
Benieuwd hoe we je bedrijf helpen groeien? Na een intakegesprek doen we een gericht voorstel met de meest efficiënte mogelijkheden.
Jan Quintiens, Qwinn

Jan Quintiens

digital marketing

Bedrijven die succesvol willen zijn moeten zichtbaar zijn. Voor je digitale marketing werken we hiervoor de juiste acties uit. In woord, beeld én met meetbare resultaten. Jan hanteert een no-nonsense aanpak met een gezonde dosis creativiteit, strategie, persoonlijke aanpak en rapportage. Zo helpt hij je bedrijf vooruit. Laat je uitgebreid informeren over wat het beste bij je behoeften past. Samen met jou focussen we op zichtbaarheid, groei en resultaat.

Joris Hendrickx

Joris Hendrickx

copywriting

Professionele teksten zijn niet enkel cruciaal om de bezoekers van je website te overtuigen en om te zetten in klanten. Door het strategisch gebruik van de juiste kernwoorden zorgen ze er ook voor dat potentiële klanten jouw website uit zichzelf vinden via diverse zoekmachines. Journalist en SEO-copywriter Joris stelt in samenspraak met jou de geknipte teksten op, volledig op maat van jouw bedrijf!

Ann Joris

Ann Joris

copywriting

Ann is copywriter en vooral gepassioneerd vertelster. Daarvoor luistert ze eerst aandachtig naar jouw ondernemersverhaal. Dat giet ze vervolgens in een goed gestructureerde en vlot leesbare tekst. Een knipoog, leuke woordspeling of originele invalshoek? Yes, please!

Interesse om samen te werken met ons team?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte:

© 2022 Webcube CommV
Eindhovenlaan 20, 3500 Hasselt
cookie beleid
algemene voorwaarden